torstai 8. marraskuuta 2012

Syysterveiset


Kylläpä taas on syksy mennyt vauhdilla läpi. Normipäivä on koostunut lähinnä työnteosta ja vauvan hoidosta, mutta hieman on jo reenin makuakin ollut. Uintipainotus on käynnistynyt Vuokatissa reenatessa paikallisen lukion ryhmän mukana. Itseäni lainaten ”taso on sen verran hyvä, että ei tarvitse saunassa itkeä itseään uneen vaikka ei perässä ihan pysykkään”.  Pientä painetta alkaa olla myös suksien etsintään, kun Vuokatin hiihtokeli alkaa olla aikalailla kohillaan. 

Olen tainnut unohtaa kiittää viime vuonna auttaneita tahoja, joten tässäpä tärkeimmät niistä.  Arja tietenkin on ollut taas tärkein. Loppukaudesta kotivuorojen sisältö vielä muuttui haasteellisempaan suuntaan. Mentori-Tomppalle kuuluu myös iso kiitos reenien tarkastamisesta.  Välinetoimittaja-Jukka on myös mainitsemisen arvoinen, koska mentiinhän Skorpparilla vihdoin alle 4:30 :D Näiden eniten mukana olleiden lisäksi mukana oli suuri joukko tukijoita joille kaikille kuuluu iso kiitos.

Ensi kaudesta ei vielä ole lukkoon lyötyä suunnitelmaa, mutta täyttämatkaa tullaan vetämään pari kolme kertaa. Suurempaa projektia ei ole vielä tullut sen vanhan 8:30 tilalle, mutta ainahan se uusi ennätys on mielessä …

Ei kommentteja: