maanantai 25. maaliskuuta 2013

Takaisin linjoillaTalvi tuli ja meni ja mies siellä mukana. Tämä talvi tuli vietettyä aika paljon tuolla Venäjän suunnalla, kun työkuviot kutsuivat suksitestien muodossa tuleville olympia-areenoille Sochiin. Triathlonreeniähän tuo suksitesti ei suoraan ole, mutta kyllä siinä hyvässä hapessa pysyy kun reippaita työpäiviä viettää suksilla korkeassa ilmanalassa. Tarkemmin ei tässä kannata tuloksia käymään läpi, mutta ainakin paljon hyviä testejä on tehty tulevilla olympialumilla.

Pikku hiljaa on kuitenkin aika taas aktivoitua näiden kesätoimien suhteen. Vähän pitkäksi menevät työkuviot tarkoittavat hieman myöhäisempää triathlonkautta. Ensimmäinen kisa on tarkoitus vetää kesäkuun puolen välin jälkeen puolikkaan muodossa. Tänä vuonna on tarkoitus osallistua myös legendaarisesti Joroisille. Täyttä matkaa tarjoillaan sitten elokuun jälkeen pari kertaa jossain päin Eurooppaa. 

Tavoitteiden asettaminen ei täyttä työtä tekevälle pikkulapsen isälle ole aivan yksinkertaista. Reeniajasta taistelu tarkoittaa myös sitä, että jokaisessa reenissä keskittyminen on yli sata prosenttia, eikä motivaatiota tarvitse hakea tippaakaan. Harjoittelussa tämä on johtanut myös siihen, että ns. kaikenlaiset kokeilut on tullut nyt laitettua minimiin ja toteutuksessa ovat läsnä lähinnä hyvin toimivat ratkaisut. Ensi kauden kisoiksi olen valinnut kilpailuita, joissa katson olevan mahdollisuus sijoittua 3 joukkoon. Toteutus nähdään myöhemmin, mutta siitä enemmän jatkossa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Teemu treeneihin ja tuleviin kisoihin! Hieno pesti tuo suksihomma!