maanantai 5. elokuuta 2013

UK IM


UK:n kisasta oli kotia tuomisina 8. sija ja aikalailla hyvin mennyt kisa. Uinti oli hyvä, pyörässä ekat 90km meni hyvin, mutta toinen puolikas oli sitten vaikeampi jumiutuneen alaselän vuoksi. Juoksu perusvarma SUB3, joskin rata ei tällä kertaa ollut nopea.

Taisivat lepopäivät tällä kertaa purasta aika kivasti. Joroisten kankeus oli pikku hiljaa muuttunut liike-energiaksi. Uinti napsahti mukavasti liikenteeseen. Uinti tuntui vaihteeksi helpolta ja olin mukavasti ryhmässä ekan kiekan jälkeen. Väliaika hieman yllätti kun kellossa oli 25 ekan kierroksen jälkeen. Toisella kierroksella mies sen verran pehmentyi, että uutta vauhtia piti hakea seuraavasta ryhmästä. Uinti kuitenkin 53 minuutille ja selkeästi parasta tekemistä muutamaan vuoteen.

Pyörälle pääsin kohtuu asemista ja jalka lähtikin liikenteeseen aika mukavasti. Ekat 90 oli loistavaa rallia. Liekö sitten lähtenyt liiankin rapsakasti vai liekkö vain jalkojen puutetta, mutta pyöräily tökkäsi toiselle puolikkaalle, jonka sitten ajelin pääasiassa yläotteelta ja putkelta alaselän ongelmien vuoksi.

Juoksun eka maili oli aikalailla vaikea, mutta siitäpä se pekoni lähti uuniin ja jalat alkoivat pikkuhiljaa rentoutua. Ekan maran puolikkaan pystyin juoksemaan aikalailla mukavuusalueella, eikä lopussakaan juuri ongelmia ollut. Tuloksena SUB3 mara, joka oli kisan 4. nopein.

UK-kisoista kokonaisuudessaan voi sanoa, että ne poikkeavat aikatavalla aikaisemmin kokemistani kisoista. Bolton oli mielestäni aivan loistava pyöräilynjärjestelyjä lukuun ottamatta. En vaan voi käsittää, miten 2000 henkeä voi kiertää kisaa 3 looppina osittain sulkemattomilla tieosuuksilla, mitkä ei leveydeltään vastaa edes härmässä totuttuja mittoja.

Ei kommentteja: