maanantai 31. joulukuuta 2007

Uusivuosi Puolassa


Puolan matkailu on edennyt siihen pisteeseen, että uudenvuoden juhlat ovat koettamassa tänä iltana. Reissuun tuli pieniä muutoksia. Alkuperäinen suunnitelmamme oli viettää uusivuosi vuoristossa, mutta retkueemme sairasteluista johtuen palasimmekin takaisin Puolan helmeen eli Katowiceen muutamaa päivää aikaisemmin. Kuten kuvasta näkyy TRIvaimon jalkaa alkaa pikkuhiljaa kestämään ja suurkaupungin diskot täyttyvät tänään suomalaisista perusmuuveista;)

Joulu meni erittäinkin mukavasti. Koko vuoristossa olo ajan aurinko paistoi, sekä lunta ja pakkasta riitti. Itse meinasin revetä jo ihan harjoittelun puolelle ja kävinkin melkein, joka päivä hieman juoksentelemassa.

Vuoriston juoksupolut olivat huippuluokkaa. Tuommoselle normi kympin hilpasulle sai 500m korkeuseron ihan kevyesti ja useiden kilometrien nousuja oli, joka kulmalla. Tästäkin huolimatta pyrin pitäämään lenkit pois harjoitteluasteikolta. Lenkkeilyn pääpaino oli lähinnä ruoka-annosten suurentamisessa, koska espanjalaispuolalainen keittiömme loihti aikamoisia herkkuja;) Luulisin, että tavoitteeksi asettamani 7 kilon painonnousu alkaa olla saavutettu, ainakin naama alkaa olla ihan kivan turvotuksen alaisena.

Kovinta reeniä tein joulupaketeista löytyneen Nintendo Wii:n avulla. Tennistä ja muuta sporttia on nyt tullut hakattua niin, että koko yläroppa on hellänä. Tosin voihan se olla, että tässä täytyy vielä tehdä jotakin muutakin ennen kuin hiihto alkaa kulkea;)

Tässäpä vielä lisää kuvia...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hah hiihtotreeniäpä hyvinkin, tuu meille treenaa LPR:ssa lunta 0,5 cm, kyllä nyt pitäis lipin liikkua, kun on saatu kunnon talvi suomeenkin :D

Anonyymi kirjoitti...

Eläpä mitään Kuopiossa on saatu tukkilatu rakennettua, ensi kertaa tällä vuosituhannella...