perjantai 7. elokuuta 2009

EM-päivitys

No niin, täällä sitä riehutaan halvan ja hyvän oluen kotimaassa. Matkat meni putkeen ainostaan paikallinen lentoyhtiö kyllä otti omansa pois pyörälaukun hinnassa. Loppu onkin sitten jo legendaa.

Kisajärjestelyt eivät tulleet itselleni yllätyksenä, koska olen tuolla naapuri Puolassa sen verran aikaa kerennyt rymytä. Tiivistyksenä kuitenkin, että aika itä-eurooppalainen ote. Pyöräilyreitti kulkee moottoritietä ja rataan tutustuminenkin on tietenkin moottoritiellä. Olihan siellä muutamia paikallisia poliiseja auttamassa, mutta kun muutama tippui porukoista niin siinä sitä taas oltiin ja viereinenkaista kun pyyhki toistasataa ohi niin alkoi siinä hymykin olla herkessä. Uinti paikka on Vltavassa, jonka virta kuulemma pysäytetään kisan ajaksi. Juoksureitti on mahtava kommunismisymbooli viheraluekoristeluineen.

Yleisesti valmistautuminen on mennyt vahvasti "Kuningaskotka" Tompan ohjatessa tilannetta. Joka päivä on tehtyt jotakin, mutta rasitus on pidetty kurissa. Keli vaikuttaa huomista ajatellen aika lämpimältä, ainakin nyt edelliset päivät on ollut tuommoista kolmeakymppiä. Näin etukäteen suosittelen tätä kilpailua niille, jotka luulevat kokeneensa triathlonissa jo suurimman osan...

No, eikun peukut sitten pystyyn.
Lähetä kommentti