tiistai 26. tammikuuta 2010

Koulut pyörii

Nytpä sitten on TRIkouluja auki useampiakin. Kuopiossa päästiin alkuun oikein riehakkaasti ja koululaisia alkaa kaikkien jälki-ilmoittautuneiden mukaantulon seurauksena olla viitisenkymmentä. Espoon koulu pyörähti eilen käyntiin oikein täydellä rähinällä. Täällä mukana on kymmenkunta innokasta koululaista.

Sen verran pitää ihmetellä, että kyllä täällä Suomessa tuota triathlon potentiaalia tuntuu löytyvän aika tavalla, kun molemmissa kouluissa puolet vetelee jo ihan hyvällä vaparilla heti alusta asti, joskin tietenkin vinkit eivät ehkä ihan hukkaan menekkään :D Kuitenkin ainakin itse olen kuullut, että ihan tuolla Hawaiilla asti on täältä käyty aikasen paljon vaatimattomammillakin suoritteilla. Joka tapauksessa parasta on, että innokkuutta riittää.

No siitäpä todisteena tuolla Kuopiossa on ainakin lähdetty liikkeelle ihan uudella otteella :D Leikö aines parempaa vai mistä johtunee, että kaikki reenit ovat olleet aivan täynnä heti alusta. Kävipä siinä niinkin, että viime vuoden perusteella olimme varanneet koululaisille omatoimiseen harjoitukseen kaksi rataa, kuitenkin ekalla kerralla paikalla oli ollut sitten kaikki uudet ja nippu vielä viime vuotisia jatkokurssilaisia ja sittempä siellä oli menty aikalailla kahdessa kerroksessa. No vahinko on nyt korjattu ja kapsiteetti tuplattu ...


Ei kommentteja: