torstai 14. tammikuuta 2010

Triathlonkoulu viikonloppu

Ensi viikonloppuna starttaa sitten pari meikäläisen rehtoroimaa triathlonkoulua. Ensimmäinen saa alkunsa täällä Helsingin päässä lauantaina. Siitä sitten matkustan sunnuntaiksi tuonne kotoisen Savoon, jossa starttaa jo toinen Scorpion koulu. Tiistaina sitten vielä tuossa Espoon puolella alkaa PK -seudun toinen ryhmä. Tai saa vielä nähdä tuleeko tänne yksi vai kaksi ryhmää...

Jonkun verran noiden kanssa on säätöä riittänyt, kun on haalittu vetäjiä, paikat ja tietenkin kunnon sisältö molempiin kouluihin. Kuopiossa mennään aika pitkälle samalla reseptillä kuin viimekin vuonna. Vähän on viilausta tehty ja muutoksia vetäjä valinnoissa. Kuopiossa en juurikaan osallistu itse harjoitusten vetämiseen vaan vastuu on enemmän hallinnollisella puolella ja seminaarien pitämisessä.

PK -seudun koulussa onkin sitten käytetty jonkin verran enemmän suunnittelu puolta. Luonteeltaan koulu poikkeaa jonkin verran Kuopion mallista, mutta tavoite on sama: Saada tarvittavat tiedot ja taidot pitkäaikaiseen harrastukseen. Harjoituksissa keskitytään ihan perusharjoitteiden oppimiseen joka lajissa ja kädestäpitelylenkit jätetään suosilla koululaisten omille harteille. Omia vetovuoroja Helsingissä onkin sitten useampia tässä kevään mittaan.

Ei kommentteja: