tiistai 9. maaliskuuta 2010

Carvalho Custom -testi

Sattuipa tässä päivänä muutamana, että teräsmiehentestipajalle tipahti postiluukusta ajosetti testattavaksi, aina tuolta Portugalista asti. Paketin toimittaja Carvalho Custom on yritys, joka tekee kustomoituja triathlon ja pyöräily asuja seuroille tai niitä tarvitseville. Allapa sitten muutamia kuvia ja omat kommentit paketin sisällöstä.

No settiä tai lähinnä paitaa markkinoitiin meikäläiselle etukäteen superteknisenä. En tiedä miksi, mutta jostain syystä odottelin paitaa, jonka leikkaukset räjäyttävät tajunnan ja päälle pukeminen vaatii ohjekirjan :D Ilokseni kuitenkin sain todeta, että näin ei ollut vaan paidanteknisyys perustui kankaan valintaan. Kankaasta sitten luvattiinkin yhtä ja toista. Kankaan pitäisi olla istuva, mutta ei kuitenkaan takertua. Hien pitäisi poistua paidasta heittämällä ja lisänä vielä infrapunaan reagoiva ominaisuus, jonka avulla verenkierto ja suorituskyky kuulemma paranevat...Testaaminen tapahtui pääasiassa ihan visuaalisin keinoin ja sisällä pyöräillen, koska tuommoinen normaali ulkona heitetty lenkki ei vielä tullut kysymykseen :D Aluksi muuten pitää todeta, että Portugalin pojat onnistuivat laittamaan juuri oikean kokoisen asun pituus, paino ja rinnanympärys mitoilla. Ihan tuommoisen visuaalisen tarkastelun pohjalta asu vaikutti laadukkalle. Ompeleista ei löytynyt mitään huomauttamista. Taskut paidassa ovat asiallisen kokoiset. Erikoispisteet, ainakin minulta paidan hieman normaalia korkeammasta kauluksesta, joka mielestäni ainakin Suomessa on ihan tarpeen. Noista kantaan ominaisuuksista voin alle kirjoittaa nuo takertumiseen ja hien siirtoon liittyvät osiot. Tuosta Infrapuna hommasta on paha mennä sanomaan. Ehkä ominaisuutta olisi voinut testailla polkemalla jossakin infrasaunassa, mutta se jäi nyt tekemättä. Mainintana kuitenkin vielä se, että normaalisti TRIvaimo kantaa nuo hikipaidat pyykkiin sitä mukaa kun saan ne ripusteltua kuivumaan, mutta tällä kertaa paita sai olla ihan rauhassa Scorpparin nokassa kuivumassa :D

Noissa housuista ei ainakaan erikseen tuotu esille mitään erikoisominaisuuksia, mutta laitetaan niistäkin muutama sana, kun on vauhtiin kerran päästy. Säämiskä oli mielestäni asiallinen ja vaikuttaisi siltä, että se kestää kierrellä ihan useampiakin lenkkejä. Henkseli osasto oli mukavan notkea, mutta piti housut kuitenkin paikoillaan ainakin näin sisäpyöräilyn tarpeissa. Lahkeiden stopparit olivat myös ihan asialliset kestävän oloiset.


Vaikka nyt en mikään muotitoimittaja ole ainakaan vielä, niin voisin tuosta setin ulkonäöstä todeta Savolaisittain, että "Kelepoohan tuolla pyörittää". Kokonaisuutena sanoisin, että mielestäni ihan asiaalinen tuote. Sen verran innostuin aiheesta, että löysin yrityksen sivuilta ajosetti simulaattorin, jolla voi suunnitella oman ajoasun ja laittaa sitten kai ihan suoraan tilaukseen. Ajoasun lisäksi sivuilla näytti olevan aikamoinen pino erilaisia pyöräily ja triathlon releitä ja mikä mielenkiintoista siellä on kuulemma ihan omat leikkaukset naisia varten. Hinnoista minua ei tarkemmin infottu, mutta jos tuolla nettisivuilla olevat hinnat pitävät paikkansa nekin vaikuttavat ihan kilpailukykyisiltä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

nice :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja tervetuloa Ouluun!

perttu kirjoitti...

Ihan kivat Lampren värit :9

teemu kirjoitti...

Kiitokset mukava oli tulla :D Katotaan sitten seuraavat esittelyt kun nuo ensi kauden esrevni kamat saapuu ...