maanantai 8. maaliskuuta 2010

Messumiesten matkassa

Huh huh, olipahan taas viikonloppu. Aika kului aikalailla sujuvasti tuolla GoExpon pyöteissä. Töissä messuilla olin perjantaina ja sunnuntaina, kun lauantai oli hyvä jo pyhittää ihan omaan reeniin. Noilla messuilla en ole aikaisemmin selviytynyt käymään ja nyttenkin noiden muiden kojujen kiertäminen jäi aika pikaiseksi, enkä kerennyt esittää loputtomia kysymyksiä oikein minkään kojun edustajille, joskin Polarin edustajien kanssa se alkoi olla jo aika lähellä :D Yleisesti messut olivat mielestäni ihan onnistuneet, joskin olisin kyllä odottanut jonkin verran enemmän uutuuksia ja vahvempia edustuksia näiltä kotimaisilta urheilualan välinevalmistajilta.

Perjantai meni mukavasti tutuissa puitteissa Scorpparin kojulla. Scorpparilla oli mukavasti uutuuksia tuolla vaate, märkäpuku ja kypärä puolella. No itse kuitenkin olin ehkä eniten innostunut kun pitkästä aikaa pääsi myynti hommiin ja sitä kyllä riittikin, kun noita vanhoja varastoja laitettiin messukansan muovipusseihin ... Ennen kaikkea positiivista oli triathlonistien suuri määrä kojulla. Harmi ettei nuo uudet fillarit vielä tulleet messuille, mutta märkäpuvuista kylläkin riitti mukavasti kysyntää.

Sunnuntai olikin sitten monipuolisempi. Pohjaduunina oli toimia taas Scorpparin kojulla, jossa innostusta riitti siihen pisteeseen, että ihan tutuimmilta asiakkailta aloin ottaa jo oikein kunnolla lisähintaakin :D Päätoimi vaihtui kuitenkin välillä Kivenlahden pyörähuollon nimissä tehtyihin laktaattimittauksiin, pikaisiin triathlonkoulu edustuksiin TFn pisteessä, triathlonlehden toimitustehtäviin ja lopuksi vielä pakattiin koko Forte sport autonperille Savon matkaa varten :D

Ei kommentteja: