sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Tervahiihdosta sija 9.

Ei mennyt ihan niin kuin alun perin kuvittelin. Mielikuvituksessa siinsivät tiukat kiritaistot ja poodiumsijat. Tulos oli kuitenkin toinen, siinä vaiheessa kun hiihtäminen alkoi, jäin suksineni rämpimään ihan omaa tahtia kohti maalia.

Hienoa kuitenkin oli. Tervahiihto oli kerännyt tänä vuonna hyvän osanoton ja voitosta kamppailivatkin Suomen pitkienkisojen ehdottomat kärkinimet Varis ja Koutaniemi, joista Koutaniemi vei pelin mononmitalla. Muuten matka sujui ihan normaalimallin mukaan, välillä käveltiin ja välillä sitten ihan hiihdettiinkiin. Kiitokset vain raskaantyöntekijöille Mursulle ja Hartoselle.

Omasta tippumiseni kysyttäessä pistäisin ainakin osan suksien piikkiin. Mieshän on tietysti aina tikissä ;) Alla olleet reikä-Fisserit olivat ehkä vähän turhan täräkät tuohon ihan normaali lumikeliin hiihdettäessä. Oikeastaan kamelilta meni vähän selkä poikki siinä vaiheessa, kun kuvittelin laskevani vielä pienen raon saaneen ryhmän kiinni, mutta väliin jäänyt "peesinantaja" laskikin sitten minulta karkuun pertsan Visuilla :D No eipä siinä, pitänee vielä illan kähmässä hiipiä tuonne Kojjootin kopille ehtimään, josko siellä olisi vielä huippu Trabantteja varastorasvoissa, tai sitten kelien pitää hieman kovoa :D

Lähetä kommentti