maanantai 13. kesäkuuta 2011

DNF

Tuli sitten tehtyä viikonlopuna elämäni ensimmäinnen keskeytys, kun harmiton perisuhdepyöräily Pirkassa osoittautui ylivoimaiseksi. Onneksi kuitenkaan kyse ei varsinaisesti ollut siitä, että TRiVaimo olisi saanut vielä minulta jalkoja ajettua alta. Pikemminkin kammet sulivat jalkoihin, kun yritin pitää riittävää vauhti yllä :D

Viikonloppu oli muutenkin hieman outo, kun lauantain lenkiltä yksi kaveri lähti ambulanssilla kotia kohti. Ehkä kuitenkin jälkitäteen onneksi tuloksena oli "vain" katkennut solisluu, koska rytäkässä olisi voinut käydä pahemminkin.

Yhteenvetona voisin tässä muistuttaa kaikkia, että ryhmässä ajaminen vaatii keskittymistä. Ja vaikka kuinka peesi tuntuu aina paremmalle (joistakin), niin tietty varovaisuus on aina säilytettävä. Myös pyöränhuolto kannattaa näköjään pitää ajantasalla.

Itse olin kiinnittänyt kammet momenttiin ja oikein, mutta raivokkaiden voimaharjoitusten seurauksena hieman alakanttiin valitun sarjan kammet olivat löystyneet ja mahdollistivat muovisen lukitteen katkeamisen. Onnekseni kampi jäi jalkaan nousussa ja selvisin tilanteesta pienellä "junnutatskalla". 


Ei kommentteja: