maanantai 20. kesäkuuta 2011

Juoksentelua

Osallistuin pitkästäaikaa viikonloppuna juoksukilpailuihin. Matkana legendaarinen kymppi ja paikkana legendaarinen Forssa. Tuloksissa sija 6 ja aika 34.01. Tulokseen voi olla tyytyväinen aikalailla rajun juoksusetin jälkeen. Jos tuota alkaisi hiomaan, niin varmaan siitä vielä toista minuuttia saisi pois tekemällä muutamat intervallit ja nukkumalla. No alle 3.30 vauhti kympillä lupailee, että mahdollisuudet sub 3 maratoonin ovat olemassa.

Täytyy vielä kiittää järjestäjiä hyvästä tunnelmasta ja hyvin järjestettystä kisasta. Monesti noissa juoksuissa on aika "kämäset" (niin kuin Sawossa nuoruudessa tavattiin sanoa) tunnelmat. Tuolla paikalle oli raahattu huikean osallistujamäärän lisäksi myös nippu juoksun silmäätekeviä. Toinen mielenkiintoinen tapahtuma viikon lopulta oli Jukola. En päässyt paikalle, enkä ole koskaan tapahtumaan osallistunut (joskin aion vielä sen tehdä), mutta on kyllä todettava että aivan uskomaton porukka määrää tuo tapahtuma liikuttaa lappu rinnassa.

2 kommenttia:

Ville Kuusisto kirjoitti...

Go Pähkinärinteen Painijat!!! :D

Teemu kirjoitti...

GOGO!

Oli taas aikalailla painija olo kun lähtökiihdytytksessä hartioista kimpoili vaahtosammuttimen kokokoisijan juoksujan puolikaita :D