maanantai 21. marraskuuta 2011

Valoa tunnelin päässä

Onpahan taas syksy mennyt rivakasti. Mulla se on tarkoittanut sitä, että niin työaika kuin vapaa-aikakin on mennyt mukavasti urheilun merkeissä.  Mukavaa on ollut ja aika harvoina hetkinä on huomannut olevansa töissä :D

Reenin ääreen palailu 2kk perusteellisen levon jälkeen on alkanut tapahtua. Olihan sitä tietty pientä yritystä tuossa "levätessäkin", mutta tarkoituksena oli nauttia 100(110)% sesti siitä mitä tekee ja unohtaa turha puristaminen. Olihan se kiva huomata, että tuommosta 20 tunnin viikkoa voi lähestyä puhtaasti huumorin puolelta ja vetää vaikka pikku kisatkin sekaan. 

Nyt sitten on aika paneutua asiaan hieman enemmän jären puolelta ja alkaa kasata kehitystä tehtäviin harjoitteisiin. Kuten aikaisemmin mainostelinkin, kuvio on aika selvä ensi kautta varten. Vuodenvaihteeseen vielä aika rennolla otteella ja siitä sitten kohti hyvää harjoituskauden massahiihtolyöntiä. Triathlonkaudesta ei vielä sen enempää, mutta uskon edelleen että normituurilla tulokset parantuvat reilusti!

Massahiihtoihin on mukava lähteä, kun on näitä hiihtäjien juttuja tullut pohdittua aika monessa valossa. Lisäuskoa tuo myös perus-Niilojen tykkiladulla esittämä "väsynyt meininki" :D Mielenkiintoinen on tuo uusi massahiihdoista käytävä SM-taisto. Itse en kyllä enää taivu tuonne Lapponiaan, mutta sitäkin haasteellisempaa on tuo perinteisen saaminen vielä uudelle tasolle, jotta noissa talven aikana käytävissä kisoissa saisi mukavat pisteet läjään.
Sen verran on kerennyt maasturoida, että fillari on p*sk**ntunut


Asiantuntijoiden säädettävänä


Pitovoitelu innovaatio

Ei kommentteja: