tiistai 14. helmikuuta 2012

Hiihtohurmos


Kovimpien fanien :D pyynnöstä pitää päivittää blogi lumikelien tasalle. Mitäpä sitten kuuluu? No aika hiihdon täyteistä on ollut! Yliopiston hommat on nyt talveksi saanut rinnalleen virallisen suksienkuluttajan pestin ja päivät menevätkin mukavasti suksilla. Viimeviikolta on hyvä esimerkki, kun kisaa tuli hiihdettyä melekolailla satku, töissä vähän reilummin ja päälle vielä omalla ajalla satku.

Kisat kerkesivät alkaa myös viimeisen päivityksen jälkeen. Hiihtoa olen kerinnyt jo kisata Hyvinkäällä ja BotniaVasassa. Hienoja kisoja molemmat! Tulokset ovat jälleen olleet mukiin menevät. Hyvinkäällä jäin kolmanneksi kun Tempo karkasi Artemyevin kanssa kympin kohdalla, eikä meikäläisen milleillä ollut asiaa siihen junaan. Naputtelin kuitenkin yksin 30 km herrojen perässä ja maalissa eroa oli 1½ minuuttia. Botniassa koin sitten huomattavasti enemmän yhteishiihdon makua. 20 jälkeen olleen välikirin jälkeen lumisade tukki ladun ja aikalailla loppua ootellessa tultiin viimeiselle kympille isossa lössissä. Lopussa sitten paininsekaista hiihdon makua riitti siitä edestä, että maalissa pykälä 4. Tuloksissa oikein kunnon Niiloja oli niin edessä kuin takanakin. 

Botniasta pitää vielä mainita, että kokeilin ensimmäistä kertaa ilman pitoja hiihtoa. Huono valinta se ei ollut, vaikkakin kaikki edellä olleet käyttivät pitovoitelua. Omalla kohdallani pito ei tullut kyseeseen, koska tuo ainoa kilpasukseni, vaikka hyvä suksi onkin, on sen verran rento että noilla keleillä ei pitoa oikein parane laittaa :D Iso kiitos vaan taas Kojjoootille voiteluvinkeistä ja kaluston järjestämisestä!

Seuraavaksi tulossa on Jämin 42. Sitten pienen tauon jälkeen Pirkka ja Terva.

Ei kommentteja: