tiistai 28. helmikuuta 2012

Jämin terkut

No niin pittäähän sitä kommentoida noita viikon takaisia tapahtumia tuolta Jämi42:sta. Syy hieman pitkään raportointi aikaan on niinkin masentava kuin, että onnistuin poksauttamaan läppärin kovalevyn ja nyt reissuilta palattua turvallisesti pöytäkoneen ääressä.

Tulos Jämillä oli 5. sija, mutta edellä olleet olivat todistettavasti suksenomistajia. Hiihto sinänsä meni mulla aikalailla kivasti, eikä Botniasta tuttua paleltumisesta valittelua kärkiporukasta juurikaan kuulunut. Omalta kohdaltani voittotaistelu kariutui siihen, että en enää jaksanut hiihtää kovempaa. 

Tietty hauskuus noissa perinteisen massahiihdoissa kuitenkin on vallannut mielen. Viime vuonna uudelleen aloitetun perinteisen hiihdon jälkeen onnistuneita kisoja on kasassa nyt 4 ja taktiikka on vaihtunut joka kerta seuraavaan. Jämin jälkeen muutoksia on tehty taas ja luulisin, että nyt ollaan sitten jo asian ytimessä. Olenkin jo luvannut hiihtää Pirkassa perinteisellä vapaanhiihtäjiä kovemman ajan :D Kiitokset vielä Kimmolle Jämin kisasuksipalveluista!


Savolaismallin laskiaispullassa kansi on kiännetty pohjaksi

Normipäivä duunissa




Ei kommentteja: