maanantai 30. kesäkuuta 2014

IM AUSTRIA


Eilen kausi napsahti todenteolla käyntiin Itävallan Ironmanilla. Talven pitkän tauon jälkeen reeni on kulkenut kivasti ja odotukset olivat kohtalaiset kisaan. 

Uinnin pitkään kestäneen kuivan kauden jälkeen 55 uinti on aikalailla se mitä edeltäneen AVuinnit lupailivat. Onneksi tunne on kuitenkin se, että vielä on varaa, kun alle tulee lisää kovaa uintia ja erityisesti porukalla tehtyjä hyviä harjoituksia. 

Pyörästä jäikin sitten enemmän hampaankoloon. Alku lähti reippaasti liikenteeseen, mutta 80 jälkeen sain ketjut solmuun. Jouduin tilannetta oikaisemaan muutamaan otteeseen ja välillä jo luulin, että kisä jää tähän. Onneksi kuitenkin sain tilanteen lopulta korjattua ja matka jatkui normaalisti. Korjauksen aikana ohi livahti muutamia AG junia ja matkavauhdin palauduttua niputin junat yhdeksi bussuíksi. Loppu pyöräily olikin sitten melekoista hommaa...

Juoksuun lähdin reippaasti ennätys mielessä, eka puolikas meni suunntelman mukaan, mutta toiselle luupille lähdössä meni ensin maha ja sitten mies. 15k pelastusrengasjuoksun jälkeen tilanne aukesi viimeisille kilsoille ja tuloksena kuitenkin SUB3. 

Kausi on siis auki ja nyt vain odottelemaan kunnon hyperkompensaatiota ...

Ei kommentteja: