sunnuntai 17. elokuuta 2014

Päivitystä tilanteeseen

Paljon on tapahtunut sitten viime postauksen. Suurinpana muutoksena ehkä meidän perheen jälleen Savolaistuminen heinäkuun aikana. Triathlonpuolella itse kerkesin käydä kyykkäämässä Joroisilla, muuten sitten huoltajan toimessa Triathlonvaimon tehdessä kesän pääkilpailut. 


Triathlonvaimo teki hurjan parannuksen omaan ½-matkan ennätykseensä. Parannusta viime vuodesta napsahti lähes tunti ...

Triathlonvaimo on lietsonut itsensä semmoiseen hurmokseen kesän aikana, että niin täyden kuin puolikkaankin ennätykset menivät kerralla uudelle tasolle. Tason nousu on huima huomioon ottaen, että harjoitteluun on pääasiassa käytetty työmatkaliikennettä :D Harjoittelun rytmitykseen oman säväyksensä ovat tietenkin tuoneet  2v taapero, meikäläisen reissut ja Vantaalla vaivannut hoitajien puute. Lisää Arjan reenistä voi lukea Arjan blogilta. 


Tahkolla on sen verran loistavat puitteet triathlonille, että siinä mielessä savolaistuminen oli oiva valinta.

Viikonloppu tuli vietettyä Tahkolla huolto/valmennnus/kannustus/reeni -hommissa. Ilmeisesti homma meni varsin onnituneesti, koska tiimiläiset tekivät mukavasti uusia ennätyksiä ja kisan jälkeen tutut ja tuntemattomat kiittelivät kannustuksesta. Tahko tarjosi upeat puitteet triathlonkilpailulle sekä harjoittelulle. Ensi vuonna Tahkolla on tarjolla puolikkaan lisäksi myös täysimatka ja saapahan nähdä, jos muutaman vuoden tauon jälkeen vetäisi täyden kisan kotimaassa ...

Ai niin ja pitää vielä kertoa tähän yksittäisen knoppina, että Suomen kisoihin vaaditaan ehdottomasti lisää katsojia. Olimme @triathlonhaasteen kanssa katsomassa kisaa reitin vaativimmassa nousussa. Kilpailijoista ainakin 30 kysyi tarvisemmeko apua ... no toki tämä saattoi johtua myös kannustajien huomattavan atleettisesta olemuksesta tai vaisusta kannustuksesta :DTällä kertaa Argoni ei päässyt tosi toimiin vaan palveli kannustusjoukkojen kuljettimena.

Joroisilla siis jatkui varma peruslinjaa "ei mihinkään". Toki tällä kertaa alla oli täyttämatkaa, matkustusta ja muutto, mutta en olisi silti osannut odottaa, että viimeiseen kahteen kilometriin tulee käytettyä 38 minuuttia :D Joroisten jälkeen tilanne on tasoittunut ja Kuopion jengillä on päästy paukuttamaan aika hyvää settiä. Takana on 2vk oikein loistava reenijakso ja suhteellisen varmat metkit on myös siitä, että ei mennyt ainakaan pahasti yli. Itse asiassa reeni on kulkenut nyt ensimmäistä kertaa ns. normaalisti talvitauon jälkeen, eikä reeni ole ollut pelkästän taistelua väsymystä vastaan. 

Tämä viikko onkin sitten taas kisaviikko ja sunnuntaina startti Köpiksessä. Tällä hetkellä fiilis ja kondis on aikalailla kohdillaan ja mikäli mitään odottamatonta ei tule, niin enpä kauheasti ihmettelisi vaikka ennätysen pintaan pystyisi taas naputtelemaan.Ei kommentteja: