maanantai 25. elokuuta 2014

IM Copenhagen

Se on sitten toinen täysimatka takana tälle kesälle. Sija 7 ajalla 8:33. Tulos aikalailla se mihin uskoin pystyväni ennen kisaa, eikä kummempia jossitteluita tarvitse harrastaa. Lenkkeilyä on lisättävä, jos meinaa perustasoa nostaa sen 15min, joka todellisiin huipputuloksiin tarvittaisiin...Fihisher-paita poikkesi edukseen normaalista IM-linjasta. 

Päivä lähti hyvin käyntiin. Uinti oli aivan jotakin muuta kuin mihin olin jo kerennyt tottua. Pääryhmän vauhti tuntui tällä kertaa helpolta ja mietinpä jopa muutaman kerran Ekin suosittelemaa selkävetoa takasuoralla. Aika 54min, joka sisältää ryhmämme uiman noin 1min pummin.  Tilanne on todellakin muuttunut esim. Joroisilta, jossa ei oikein kukaan tuntunut uivan riittävan hiljaa. Tästä iso kiitos Ekille, joka osoitteli karkeimmat virheet viime viikkoina Sawossa. Tietenkin myös Tuukan apu altaassa on tuonut vähän lisäuskoa oman uinnin olemassaolloon.  


Palautukseen deluxe -hampurilainen

Pyörä 4:36, ei huono. Ajo oli tasaista ja wattien mukaan hyvälaatuista ajoa tavoitelulla tasolla. Jos jotakin haluaa jossitella, niin mekaanikko (minä) olisi voinut olla hieman tarkempi kisahuollon kanssa, koska jouduin korjaamaan takajarrua ajon aikana. Ilmeisesti muutaman kokeilun ja watti vs. nopeus -arvioinnin perusteella jarru oli hieman laahannut pari keskimmäistä tuntia... Mutta eipä siinä voimaa reiteen, jos ei muuta. 


Uusi kisa-asu sai tulikasteensa. Tuloksena loistava arvosana.

Juoksu legendaarinen ... ei ajan (2:57) puolesta, mutta muuten. En todellakaan ollut ajantasalla juoksun alussa tilanteesta, mutta pikaiseen huomasin että ainakin joitakin urheilijoita on samoilla kulmilla. Juoksun alku oli aika tahmea ja näytti että juoksulla ei paljoa sijoja parannella. Puolimatkan jälkeen pekoni alkoi kuitenkin mennä uuniin ja takaa-ajo pääsi käyntiin. Kohteena lajin legenda, yli 120 täyttämatkaa vetänyt Petr Vabrousek ja panoksena 7. sija. Pääsin jo hyvälle tuntumalle 5km ennen maalia, mutta vaikka varsinaisia ongelmia ei ollut, vaikutti siltä, että jos kirihommiin mennään on vessan kautta poikettava, jotta DSQ:lta vältytään ... Nopea johtopäätös oli, että poikkean vessassa ennen viimeistä kääntöpaikkaa ja kun Petr huomaa miehen pudonneen, niin hänen vauhtinsa alkaa tippua... No suunnitelma meni täysin putkeen ja kun Petr seuraavan kerran vilkaisi taaksen olin taas iholla. Nopea ohitus ja taakaa syvä huokaus :D Loppulaukan johdosta myös 6. sija oli lopulta aika lähellä.

Argoni jäi oottamaan lauantai-iltana eilisiä tosi toimia.

Iso kiitos vielä kaikille, jotka olivat hengessä mukana, niin SOME:ssa kuin pelipaikalla ja onnitelut tietty kaikille, jotka eilen pääsivät maaliin missä vaan ja millä vaan matkalla! Saattaapi olla, että oma kausi on nyt paketissa tai pientä suunnitelmaa on, että jos tästä kuitenkin vielä IM Barcelonan vetäisi jäähdyttelyksi ...

Ei kommentteja: